fredag 3. juli 2015

Babyoppdatering

Gleden blir stor i mammatilværelsen når barna blomstrer, trives, lærer og har det bra. Denne gode, lille klumpen er snart fem måneder. Det skjer nye framskritt hele tiden og jeg synes nesten aldri det blir kjedelig her i huset lenger. Til tross for at lillesøster har vært litt plaget av noe forkjølelsessymptomer de siste dagene og nettene virker det som hun er veldig fornøyd.

- Ruller rundt fra rygg til mage, fra 20.jun ca
- Mega fasinert av storesøster
- Har fått smaksprøver av forskjellig mat: avokado, søtpotetmos, rotmos og div. bær frukt og smoothie og vann. Hun digger smoothie is og første gang hun fikk smake gråt hun hver gang jeg tok den vekk fra munnen hennes.
- Sover fra ca. 19:30 - 07:00 mat om natten en gang.
- Sover 2-3 ganger om dagen, sjelden mer enn 2 timer av gangen.
- Vekt og lengde er usikker, men hun bruker nå størrelse 68 i klær og størrelse 4 i bleier
- Når hun sitter i fanget mitt ved matbordet f.eks strekker hun seg etter alt som er å se kopper, vannglasset og mat, så det har jeg nå gitt litt opp.

Storesøster holder lillesøster for første gang, og på eget initiativ. Det har hun nemlig ikke hatt noe interesse for tidligere, så vi har ikke mast noe om det akkurat. Etterpå ville hun bære henne til vippestolen sin, og skjønte ikke helt at hun ikke skulle gå lov til det også, så da ble det litt reaksjoner og frustrasjoner.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar