lørdag 13. juli 2013

Inspirasjon fra Oven

Også i år var vi så heldige å få tilbringe nesten en hel uke med Leir på Oven i Østfold sammen med mange hyggelige og flotte mennesker som ønsker å følge Jesus. Guds ord og Guds nærvær gjorde dagene til noe spesielt! Vi sitter igjen med mange gode inntrykk og opplevelser etter fine møter, samtaler og godt fellesskap.

I år var tema: "fra kunnskap til tro" Og mye av forkynnelse og vitnesbyrd dreide seg om hvordan vi alltid kan sette vår lit til Gud uansett omstendigheter. Han ønsker det beste for oss, og selv det som oppleves fryktelig vondt kan Gud vende til noe godt. Det er mye som skjer i livene våre som er vanskelig, om ikke umulig å forstå, men Gud har alltid en utvei, og det er godt å vite at Han alltid har full kontroll. Spørsmålet er om vi vil tro og stole på Ham av hele vårt hjerte, eller om vi stoler vi mer på oss selv eller vennene våre?  Vi fikk høre mange gode vitnesbyrd om helbredelser og hva Gud gjør i livene til de enkelte. Vi er veldig takknemlige til alle som har bidratt med å dele virnesbyrd fra livene sine og forkynt Guds ord: Gi så skal det bli gitt dere (Luk 6. 38).

Mellom møtene har det vært nok tid til å fordøye inntrykk mens vi har kost oss ute i fint vær, vært på stranden og fått servert deilig mat og kaffe og kaker som mange flinke folk har stått bak. 
På Horten -Moss fergen. Nadines første tur med båt.
Mann og kone
Veldig Fint å sitte å spise kveldsmat ute i solnedgang
Tre fine jenter
Jarmo hadde barnemøte for litt større barna  der skapelsen og syndefallet og gjenompprettelsen var temaet. Han snakket blant annet om å ha Gud med i hverdagen, og det at vi alle er fullstendig avhengig av en frelser kom fram på en god måte.
Litt oppvarming: Barna synger litt før møtet
Nydelig dag for å sitte i sanda og se utover det store havet

4 kommentarer:

 1. D va ein herlig uka :) Kjekt å se deg - sjøl om eg ikkje snakka så mye me deg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det var det! Takk i like måte, fint å se deg også! :)

   Slett
 2. Det var fint å lese. Og veldig fine bilder, særlig de to siste. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, Sabine.. Du har jo et skikkelig fint navn, merket jeg nå når jeg skrev det ;) Like fint som Nadine!

   Slett