søndag 28. oktober 2012

Stine's babytanker, uke 23

Tjueen uker har passert siden den lille spiren ble til, og vi har kommet til uke 23 i svangerskapet. Når jeg kjenner bevegelser der inne som det er veldig mye av for tiden er det fort gjort å miste fokus på andre ting. Jeg lurer på hvordan den lille babyen har det, hva hun holder på med, hvordan hun ser ut og kommer til å bli, og ikke minst hvordan hun tenker og reagerer på alle de stemmene og lydene og bevegelsene hun opplever iløpet av dagen. Og hvilket navn som er det aller peneste jentenavnet i verden.
Man har mye å tenke på når man er gravid.

På tirsdagen som var fridagen min, var jeg innom Revetal og bestilte tannlegetime. Da fikk jeg et lite innfall, og bestemte meg for å handle noen babyklær. Så da ble de aller første, veldig søte og veldig  små babyplagg kjøpt. Da jeg skulle innom matbutikken etterpå havnet  det vist det en liten pakke newborn-bleier i handlekurven også. Det var en helt spesiell følelse å putte den i handleposen og gå til bilen med den. Tror det var enda mer rart en da jeg akkurat hadde flytte på hybel og handlet min aller første pakke med toalettpapir.

Den lille mageboeren spreller og minner meg stadig oftere om at: "Heeei!! Jeg er her jeg også. Tenk litt på meg da, og gjør dere klare, for snart kommer jeg ut til dere!" Vet ikke om det er akkurat det den prøver å si med alle bevegelsene sine, men det føles ofte sånn ihvertfall! Og da er det fint å ha stående sånne ting som bleier og klær som babyen kan trenge med en gang når den plutselig en dag kommer ut.


Uke 23: Babymagen ser nå ut som en bolle.
Det sier ihvertfall Jarmo! Men boller er jo som oftest deilige, og når magen ser sånn ut er det  heller ingen tvil om at der er bolle i ovnen.

1. Babyinnkjøp:

                                    Pus og pappa gleder seg til å møte det nye familiemedlemmet.

PS! Hva er det peneste jentenavnet i verden?

6 kommentarer:

 1. Så fiiin du er!:)
  Skjønner godt du har falt for fristelsen og kjøpt inn tøy! Jeg har sett gjennom nyfødt-tøyet i kassen i boden, men har ikke kjøpt noen nye plagg enda ;) Har nemlig hørt rykter om et babyshower, så jeg tror jeg venter til etter det..
  Ønsker deg en fortsatt fin tid fremover mot fødselen! :)
  -Maria

  SvarSlett
 2. ååå Så koselig!! kjenner igjen tankene og følelsen av å bære på et lite menneske. hihi Det er virkelig spesielt å være gravid :)

  SvarSlett
 3. Kan tanke meg det var stas i handle både klær og bleier. Det er så utrolig masse søte klær til jenter. Jeg skal innrømme at jeg har kjøpt noen jenteklær bare fordi de var så utrolig søte at jeg bare MÅTTE kjøpe og gjemme til jeg eventuelt får ei jente:)(det var salg på NOA NOA:)).
  Alt for mange fine jentenavn å velge mellom spør du meg. Mine favoritter er Elida, Elvira, Salome, Miranda(finest med skarre r;)) og Fiona. Skal dere velge nevn før eller etter hun kommer? Kos deg med alle gode følelser og forventninger!

  SvarSlett
 4. Takk for all hyggelig respons! Koselig å høre fra dere Maria, Sara og Tuva :) Tuva: Er mange fine jentenavn ja! Har notert ned en del alternativer. Elida er ett av dem, hvis jeg ikke husker helt feil. Kanskje det blir lettere å bestemme navn når vi har møtt jenta vår ansikt til ansikt?
  - Stine Kamilla

  SvarSlett
 5. Det var et kjempefint bilde av deg :)Har masse jentenavn som jeg skrev ned da vi skulle ha både Felicia og Brian. Philippa, Ellie, Evelina,Emmelin og Eva er noen jeg husker i farta! Lykke til-unger er herlige!

  SvarSlett
 6. Marie: Tusen takk for det! Likte de navnene :)

  SvarSlett