tirsdag 25. september 2012

18 uker på vei

Tiden går heldigvis og jeg nærmer meg halvveis i svangerskapet. Babyen har begynt å gi meg litt livstegn om dagen, og det elsker jeg! Det kjennes nok ikke ut som spark, men mer som sommerfugler i magen, eller leamus, eller som bobbler. Av og til føles det som om noen blåser i et sugerør inne i magen min så det blir store luftbobler som kiler litt på innsiden av magen. Det er en kul og morsom følelse i motsetning til vanlig luft i magen.

Ultralyden den 17. gikk veldig bra. Den lille jenta, som det viste seg å være var veldig aktiv med armer og bein. De som gjennomførte ultralyden hadde imidlertid litt vansker med å få tatt alle det nødvendige målene fordi babyen lå i en litt vanskelig pososisjon, så undersøkelsen tok nok litt mer tid en det ofte gjør. Men det var veldig koselig å ligge å studere det mystiske svart-hvit bildet på skjermen oppe i taket som hele tiden var i bevegelse. Konlusjonen var til sist at alt var bra og så normalt og fint ut hos den lille jenta. Og det er jeg og Jarmo veldig takknemlige for!

Den nye terminen ble satt til 27. februar, så da blir det nok kanskje en liten vårspire.

3 kommentarer:

 1. Fint å bli født i februar. ;)
  Så koselig med jente! Synes du tida går sakte? Det blir nok ekstra lenge å vente på første baby. :)
  Nyt tiden! Det er jo så deilig med sånne små spark (før de blir for harde..).

  SvarSlett
 2. Ja, litt sakte går det, men det har nok ikke tålmodigheten min vont av :))) Har jo så mye å glede meg til!

  SvarSlett
 3. Hei Stine! Så fint å se deg med babymage <3 Barn er virkelig noe å glede seg til, åsså en gullejente :) Håper du er i god form og at ventetiden ikke blir så altfor lang.

  SvarSlett