mandag 2. juli 2012

Dette skjer i Ramnesveien

Stine Kamilla og Jarmo har nå begge to fått ferie og har samlet alle sine krefter og sitt fokus rundt avslapping. Stine avsluttet sine eksamener og førskolelærerutdanning den 5. juni. Siden da har hun hatt ferie med god samvittighet og karakterer hun kan være glade for. Enn så lenger nytes ferien hjemme i Ramnesveien. De har nå vært så heldig å få besøk av Bjørn Agnar, Stines bror som skal holde dem med selskap i noen dager, og kjøre sammen med dem oppover til Mosjøen litt senere. Om noen dager bærer det av sted til et stevne på Ovenleiren i Østfold. Der skal litt av ferien tilbringes med det Stine og Jarmo håper og tror vil bli trosstyrkende og oppbyggelige møter og samvær med kristne venner. Den 13. juli er ferien over igjen for Stine som skal jobbe på sykehjemmet i Mosjøen også denne sommeren. Jarmo skal da slappe av med svigers, svoger og svigerinner oppe på Åsen ett par uker. Den 13. august skal Stine ta det store steget ut i ny jobb i Rannveigs gårdsbarnehage. Etter fire jobbintervjuer og enda flere søknader og mye leting synes hun det er godt å vite at det endelig er en jobb som venter henne til høsten. Det blir litt av en omstilling å hoppe fra studenttilværelsen over til å bli førskolelærer, men spennende blir det nok og sikkert fint å slite seg litt ut igjen.

Det har vært noen dager med mye regnvær og medfølgende torden og lyn. Det resulterete i at lynet ødela internettet som nå har vært forsvunnet i noen dager. Dette igjen resulterete i en ny hobby som du kan se på noen av bildene nedenfor! En Sosial, trivelig og tidkrevende hobby. Men bildene de resulterer i vil nok en dag pryde de foreløpig nokså tomme veggene inne i leiligheten.

Et bilde fra tidens største regnvær med torden og lyn sist torsdagJarmo har nå besluttet å ta farvell med de mindre gode bøkene i boksamlingen. Ny plass = nye muligheter!
En sjarmerende pizzakveld med hjemmelaget kjøddteig-baconpizza, fantastisk granateplejuice og Jarmo sine bare bein over bordet. Stort bedre enn dette kan det vel ikke bli!

Dette vakre puslespillet med 1000 brikker og nydelige farger var en sann glede å pusle. Det tok kun to dager uten internett å få det ferdig.
Stine kan knapt vente med å få det opp på veggen!
Siden det første puslespillet gikk så bra, var det heller ingen ting som kunne hindre oss i å begynne på et nytt og enda større med like stort mot og entusiasme. Bjørn Agnar er som bilde viser ved godt mot og lar seg ikke vippe av pinnen selv om ikke ting faller på plass med en gang. Og når det skjer en sjelden gang er gleden desto større. Jarmo er nok den mest begavede her i huset når det gjelder puslespill-egenskaper og Stine har måttet la seg imponere over sin manns evne til å se de mest usynlige sammenhenger, for ikke å snakke om tålmodigehetens gave! 

Hvis en kan klare dette, ja, da kan en klare alt!!!

1 kommentar:

  1. Så kos å lese bloggen deres :) Jeg har også begynt å blogge nå ;) sjekk ut min: Min-skattekiste.blogspot.no

    SvarSlett