lørdag 22. oktober 2011

Stine og Jarmo oppdaterer bloggen!!!

De siste to helgene har det lykkelig forlovede paret drevet masseproduksjon av bryllupsinnvitasjoner som etterhvert vil dukke opp i postakssene til de heldige, utvalgte som vi ønsker å dele den store dagen med. De første invitasjonene til familie og slekt har blitt postet idag med svarfrist 20. november. Etter den tid sendes det ut en ny bolk med invitasjoner til så mange som det blir plass til i lokalet på Fevang. De som ikke finner invitasjon i postkassa si er kanskje så heldige at de får den levert rett i hånda eller på døra. :-)
Invitasjonene har blitt til ved at vi kjøpte tomme invitasjonskort fra kortbutikken.no "som ikke kan brukes i skriver". Vi fikk hjelp av Ruben som trykte tekst på dem for oss med sin gode skriver, som gjorde en utmerket jobb. Tusen takk for hjelpen, Ruben! Vi klistret på et bilde av oss og litt pynt og putta dem i konvolutt, skrev på navn og adresser. Det har tatt en del timer både denne helga og forrige helg, men nå er vi snart i mål med omtrent 100 invitasjoner. Vi har forresten opprettet en ekstra blogg pga. av en trykkfeil i en del av invitasjonene. Den vil muligens ikke bli oppdatert særlig ofte: 1kor13-14.

Den siste tiden har vi vært på utkikk etter en leilighet i Revetal eller et sted i nærheten. Vi følger med på finn.no og har allerede noen leiligheter i kikkerten. Imorgen har vi tenkt oss på visningen av en leilighet med  både stall og garage. Sånn ellers er mye i boks til bryllupet. Lokale er leid og vi har gjort avtale med cateringselskap om mat. Brudekjolen er i skap, og vi har funnet en toastmaster og bestilt vigsel på tinghuset fredag 13. januar.

Annen info om bryllupet finner du HER!

Ha en forsatt god helg! Hilsen Stine Kamilla og Jarmo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar