torsdag 4. august 2011

Fisking, bursdag og tur på fjellet

Siden sist har Jarmo og Stine Kamilla bl.a. vært på fisketur på Ravatnet. Et vann med endel ørret i. Vi fisket og rodde i noen timer men desverre så det dårlig ut å få fanget fisken oppi båten. Vi hadde fisken 2-3 ganger på kroken, men når vi så den henge der så mistet fisken taket enten av at Stine Kamilla skrek i sjokk over å se en sprellende fisk på kroken eller dårlig fiskestangteknikk av Jarmo. Men været var fint og vi fikk rodd og prøvd å fisket litt ihvertfall, så vi ser ikke bort ifra at vi tar oss en tur til ut på vannet for å fiske med et forhåpentligvis noe større hell.
2.august var Jarmos bursdag og selvfølgelig gikk det ikke ann å glemme den, så det ble feiring med sjokolade, potetgull, to gode kaker, den ene bakt av kommende svigermor og den andre av Stine Kamilla. Selvom Jarmo måtte vente i noen timer på at Stine Kamilla skulle komme hjem fra jobb for bake kake så ble dagen veldig bra og Jarmo er fornøyd.

Utsikt over endel av Mosjøen
I går, 3.august, gikk Stine Kamilla tidilig på jobb, så da benyttet Jarmo anledningen å bli med på Øyfjellstur sammen med Jørn, Maria, Max og Leif Åge. Dette ble en veldig fin tur og når toppen var nådd på 818 meter så var utiskten over Mosjøen verdt hele turen som tok 6 timer inkludert pauser. Jarmo fikk også testet ut de fine og luftige turbuksene han fikk av Stine Kamilla til bursdagen sin!
Godt å være på tur, og kaffen måtte man ikke være foruten
Jørn og Maria sammen med Max som har et godt øye til brødskiva
Vi kunne skue "De syv søstre" som toppene i horisonten heter,
og jeg fikk litt lyst å bestige dem ved en senere anledning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar