søndag 22. mai 2011

Forlovelsesmarkering med familien


Etter å ha skaffet oss ringene gikk turen videre til Revetal av alle steder på jord. Når vi har giftet oss så har vi litt planer om å flytte dit. Stine Kamilla skal ha fordypning i Tønsberg og Jarmo jobber i Hvittingfoss, så da blir det ganske grei avstand for oss begge. Vi gikk litt rundt i sentrum og tenkte at dette kunne være et fint midlertidig sted å bo. Et annet alternativ vi snakket om kunne vært Holmestrand, men vi får se det ann nærmere etterhvert som tiden går.



Etter å ha vært i Revetal kjørte vi til Hvittingfoss. Der skulle vi ha en liten forlovelsesmarkering hjemme hos foreldrene til Jarmo. Da var de fleste av Jarmos søsken og Stine Kamillas søsken(de som bor i sør) samlet og vi fikk en veldig fin ettermiddag/kveld sammen. Mamman til Jarmo hadde laget finsk kålgrateng som nok falt i smak hos de fleste.



Til desert var det duket til med kaffe, brus og flere slag deilige kaker. Vi vil gjerne takke Arja, Arve, Hilde, John, Kimmo, Sara, Katrin, Edvin, Edit, Ruben, Amber, Geir, Maria, Jørn, Max og Rakel for en fin kveld med flotte søsken og familie! Tusen takk!

1 kommentar: