tirsdag 23. april 2013

En litt sunnere og litt bedre vaffel

Vaffel laget med spinat er ingen dum ide. Heller ikke svenske spenatplättar med bacon. Vi hadde det til middag! Spenatplättene er nok Jarmo sin favoritt fra tiden i Finland, om jeg har skjønt det riktig. Selv om han ikke husker hva de smakte, mener han å huske at han spiste veeldig mange. Dermed var dette forslaget jeg fikk da jeg skulle involvere mannen litt i middagsplanleggingen. Det er kanskje litt på grensen til å være et fullverdig middagsmåltid. Men hvis pannekaker er det, så er nok dette det også. De inneholder null sukker (borsett fra at vi spiste dem med tyttebærsyltetøy) og litt av hvetemelet er erstattet med grovt samalt hvete. Så inneholder de en del spinat, men kunne nok vært mer, for smaken var absolutt ikke like merkbar som fargen. Vi hadde litt vansker med å stoppe å spise når metthetfølelsen begynte å merkes, så kanskje disse ble litt for gode!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar